Briga za okoliš


Tvrtka Weltplast d.o.o. je prva tvrtka na ovom području koja već duži niz godina posjeduje cjelokupnu tehno-logiju za recikliranje polimernih materijala, čime je značajno pridonijela zaštiti i očuvanju okoliša, te pokrenula aktivnosti na uvođenju međunarodnog sustava za zaštitu okoliša ISO 14001.

Primaran naglasak u svakom proizvodnom procesu i ukupnom proizvodnom asortimanu je briga za očuvanje prirode.

okolisna

Wallpaperi i logotipi


Obojite Vaš desktop našim bojama.

wallpaperi-weltplast

RABLJENI STROJEVI


Ponuda rabljenih strojeva iz pogona Weltplast Grupe. Iskoristite sjajnu priliku za siguran uspjeh.
 

FOTO

 

thumb thumb_blank thumb_blank

 

Novosti

Weltplast povećava proizvodnju i broj zaposlenih

Petak, 08. Studeni 2013.

radnamjestaBroj zaposlenih u općini Posušje, u posljednje četiri godine, pao je sa 3.400 na 3.000. U istom tom periodu, broj zaposlenih u tvrtkama članova Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP) je rastao; u 2012. godini veći je za oko 5 % u odnosu na 2011.

 

Taj trend povećanja zaposlenih u UGP-u nastavlja se i tijekom 2013. U tvrtkama članova UGP-a i njihovim vlasnički povezanim tvrtk... ..

opširnije...
 

EcoWelt - najbolja eko ambalaža u RH

Petak, 17. Lipanj 2011.

greencity thNakon 2 mjeseca programa završio je Green City Project. Brojna glazbena i modna događanja, te različita druženja sa 'glasnim' akcentom na ekologiju, okrunjena su dodjelom nagrada za najbolje u tome.

 

Za Weltplast ovo iskustvo je završilo na najbolji mogući način - nagradom za najbolju eko ambalažu u RH. Nagradu je osvojila ambalaža 100% biorazgradivih vrećica za otpatke koja je napravljena od recikliranog papira. Ambalažu je razvio tim diza...

 

 

opširnije...
 

FOTO // Green City Project & EcoWelt - Dan planete zemlje

Četvrtak, 28. Travanj 2011.

greencity foto thPrekrasnim sunčanim danom, obilježen je Dan planete Zemlje. Kao partner Green City projecta slavlju se pridružio i Weltplast pod okriljem EcoWelt 100% biorazgradivih vrećica na bio bazi.

Tisuće ljudi puni želje sa očuvanjem okoliša upoznali su se sa EcoWelt proizvodima.

foto...
 

EcoWelt - trend biorazgradivih vrećica

Petak, 22. Travanj 2011.

ecowelt_front_1Iako je Weltplast krajem 2008. godine proizveo prvu biorazgradivu vrećicu (prvi u JI Europi), po rekacijama kako medija tako i tržišta,  izvjesno je da  se tek sada pokreće istinski trend korištenja biorazgradivih vrećica...

 

opširnije...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 » > Kraj >>

Weltplast.hidrakalk

hidra kalk

Brandovi