Briga za okoliš


Tvrtka Weltplast d.o.o. je prva tvrtka na ovom području koja već duži niz godina posjeduje cjelokupnu tehno-logiju za recikliranje polimernih materijala, čime je značajno pridonijela zaštiti i očuvanju okoliša, te pokrenula aktivnosti na uvođenju međunarodnog sustava za zaštitu okoliša ISO 14001.

Primaran naglasak u svakom proizvodnom procesu i ukupnom proizvodnom asortimanu je briga za očuvanje prirode.

okolisna

Wallpaperi i logotipi


Obojite Vaš desktop našim bojama.

wallpaperi-weltplast

RABLJENI STROJEVI


Ponuda rabljenih strojeva iz pogona Weltplast Grupe. Iskoristite sjajnu priliku za siguran uspjeh.
 

FOTO

 

thumb thumb_blank thumb_blank

 

O nama

Tvrtka Weltplast vodeća je tvrtka u završnoj preradi polimernih materijala (PE i PP) na prostoru BiH i Republike Hrvatske odnosno na prostorima jugoistočne Europe.

 

priprema-velikog-avionskog-snimka

 

Zahvaljujući najsuvremenijoj, posve kompjutoriziranoj opremi za preradu i visokoj stručnosti svojih 100 djelatnika, (privatna tvrtka utemeljena je još 1983), već sada, godišnja proizvodnja iznosi 10.000 tona uključujući tlačne PEHD cijevi, PP cijevi za kućne instalacije te konfekcioniranu ambalažu, filmove i industrijske folije .

weltplast-uprave-velikeTvrtka Weltplast u slijedećih 5 godina planira povećati preradu polimera na 18 tisuća tona/ godišnje. Ambiciozni planovi razvoja temelje se na učinkovitosti sprege sofisticirane opreme, stručnog  kadra uz ekspertnu potporu europskih razvojnih i tehnoloških  centara. Jedinična proizvodnja po zaposleniku gotovo je 20% viša od europskog prosjeka prerade u istoj grani industrije.
Upravljanje tvrtkom Weltplast funkcionira na načelu timskog rada uključujući usku suradnju glavnog direktora s direktorima proizvodnje, prodaje te financija kao i voditeljima projekata, te vanjskim stručnjacima i ekspertima iz područja pojedinih postupaka prerade polimera.

Jedan od najvažnijih razdjelnica između tvrtke Weltplast i njezine konkurencije je izuzetna kvaliteta proizvoda koja Weltplast u treće tisućljeće uvodi kao pojam za vrhunsku kvalitetu i ekološku svijest.
Doprinos tom visokom tržišnom ugledu sigurno je dao i Weltplast-ov QM sustav ISO 9001:2008, koji je uspostavljen  još 1999. godine.

Vrijednosti
› povjerenje
› zadovoljstvo kupca
› pouzdanost kvalitete
› timska motivacija

Visoku pouzdanost i stalnost kvalitete proizvoda potvrđuju i međunarodni certifikati, kao i izvoz naših proizvoda na EU tržište.
Misija tvrtke Weltplasta temelji se, na jedinoj premisi potpunog zadovoljstva kupca i stalnog unapređivanja međusobnog povjerenja kupac-proizvođač.

 

 

Weltplast.hidrakalk

hidra kalk

Brandovi